Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Auta jsou špatná, děti. Kdo to nepochopí, zkazí soutěž celé třídě. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Anílvap (neregistrovaný)
zajímavé, já mám zkušenost přesně opačnou - od mala jsem chodila všude kam to šlo pěšky, lezla po stromech, jezdila na kole -a ejhle, cca od 12 let stupňující se bolesti hlavy a zad, následně diagnóza několikerých disfunkčností obratlů a svalů zad - shrnuto - záda v háji. Neúspěšné rehabilitace, protože podle lékařů "si za to může holka sama tím že určitě špatně chodí a sedí" a nehledali jinou příčinu a až po x letech odhaleno, že vše je vlivem významného rozdílu v délce dolních končetin, takže pro mne už jedině všude autem, neb po běhu či túře jsem několik dní mimo provoz s bloklými zády. Takže nutit dítka chodit pěšky, notabene s aktovkou, která mnohdy váží čtvrtinu toho, co ono dítě, je za mne spíš hazard se zdravím. Jiná věc je, vědět že dítě je stoprocentně zdravotně v pořádku a pak ho nechat jen s lehkým batůžkem a v kvalitní obuvi vyrážet pravidelně s rodinou či školou na výlety. To podporuji maximálně.