Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Vše, co byste měli jako řidiči vědět o alkoholu a dechové zkoušce. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
S.manager (neregistrovaný)
Já nafoukal během služebek v Itálií,Francií a Rakousku hodnoty 0.35,0,4 a 0.32 prostě pracovní večeře.V těchto státech mě policie zastavila,ztotožnila a po provedené dech.zkoušce mi zdělila v pořádku pane řidiči,jeďte.Jednoho dne v ČR jsem foukl 0,27 po odečtení tolerance 0,24 mi prokázali ve správním řízení parádních 0,03 promile v dechu.Pokuta 2500Kč +1000Kč správko,odebrání řp na 6 měsíců,ale po půlce řp navrácen,ovšem podmínka vrácení řp bylo úspěšné absolvování dopravních psychotestů za 2000Kč.Již jsem poučen a při takto nízkých hladinách s policií nikdy nemluvíme,nic nepodepisujeme,vyžadujeme krev.Hrdě se hlásíme k západním zemím,ale pouze v tom v čem se nám to hodí.Nedivím se, že spousta mladých,schopných kolegů utíká z ČR.