Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Vše, co byste měli jako řidiči vědět o alkoholu a dechové zkoušce. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Gerosimo (neregistrovaný)
za komančů se mě stalo, že tyčinka zelenala. Byl jsem po obědě, kachna, tak řekli počkejte si půl hodiny. Kontrolovali dál a pak mi přinesli ještě růžovéj řidičák. Bylo tam kolečko a ňákej paragraf, že za půl roku si mám dojít pro čistej. Jak začali měřáky, tak jsem nadýchal 0,06. Pil jste?. Ne. Berete léky? Jo, měl jsem na kašel (proti kašli) bromhexin. Jeďte dál. Jinak je to tolerance přístroje, těch 0,06. Tak nevím, kolik přesně měl ten pán, co ho na ÚS obrali na půl roku o ŘP. Zda to bylo po odečtení tolerance. Ještě se mě stalo, že jsem obíral třešně a ty naďobané jsem jedl. Naměřili mi 0,22, vzali mě na krev a lék. vyš. Doktor něco napsal, odvezli mě za město k autu a vrátily doklady, že můžu jet. Důležité je vypít před vyš. hodně vody na záchodě, ale to vás tam musí pustit. Ještě berou moč a tam bývá víc alkoholu, než v krvi. To se stalo zedníkovi, sebrali mu papíry a na úřadě měl zaplatit 25t.kč. okamžitě je zaplatil a za týden mu napsali, že si má vyzvednout ŘP. Teď ty lhůty jsou i roční 2rojroční a 50t.