Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Vše, co byste měli jako řidiči vědět o alkoholu a dechové zkoušce. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
mitsos (neregistrovaný)
Nulovou hranici považuji za terorismus ještě z dob bolševika, jinak není možné že je jen v Česku, Slovensku a Maďarsku. I tak akurátní země jako Německo nebo Rakousko nemají nulu. Řídim třicet let, mám přes 1 mil. km. na triku a to většinou s 0,1 – 0,3 (žiju v zahraničí), jinak řídím stresově (to je taky důvod, proč se někdo cpe prášky, protože prostě memůže mirně chlastat – zakázaná závislost je nahrazena legální) Jenom dvakrát jsem to mírně poškrábal - a to vždy s nulou !!! . Nikdy ne pod vlivem, jak by řekl soudruh.... Konečně by si měl někdo uvědomit, že husa sežraná s osmi knedlíky a zapitá vodou je horší než jedno pivo nebo sklenka vína na lačno...To, aby někdo sebral cyklistu padajícího z kola plně podporuji, ohrožuje i mě. Ale ani ten nebude padat po 0,3... Vše s mírou !!!