Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Aktivisté chtějí zákaz reklamy na SUV. Jsou stejně nebezpečná jako cigarety, tvrdí. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Standa1 (neregistrovaný)
Tohle totiž nejsou ani náhodou lidé kteří mají zájem na ochraně planety ale jsou to zmanipulovaní lidé bohužel i stejně tak nesmyslnými studiemi že automobilový průmysl stojí za znečištěním planety .Tady se totiž míchají hrušky a jablka do jednoho pytle a jeden zákaz stíhá ještě větší zákazy všeho co je podle těchto lidí škodlivé ale už nerozlišujou co skutečně planetě škodí .Je to hon na čarodějnice a opět se tu vracejí hořící hranice kde se upalují lidi kteří se snaží tomuto bludnému kruhu uniknout .Je to pálení knížek jelikož těmto lidem připadají škodlivé a ekologové jsou novodobou inkvizicí a jejich obět je cokoliv co vytvořili lidé a že se každý rok investujou miliardy do snížení emisí na minimum už nikdo ani neřeší a smyčka se utahuje ale mikdo si ted neuvědomuje že tohle cirkusové představení ekologů zaplatí nakonec koncový zákazník.