Petr (neregistrovaný)
Stejně špatné, jako že takováto hloupost nějakoho napadne je i to, že o tom píšete. Nesmysly podobného kalibru nesmysly by měly zůstat skryty pouze v rámci diskusí v anarchistických a pirátských kroužcích. Čím více se o nesmyslech mluví, tím více začnou lidem připadat normální.
Standa1 (neregistrovaný)
Tohle totiž nejsou ani náhodou lidé kteří mají zájem na ochraně planety ale jsou to zmanipulovaní lidé bohužel i stejně tak nesmyslnými studiemi že automobilový průmysl stojí za znečištěním planety .Tady se totiž míchají hrušky a jablka do jednoho pytle a jeden zákaz stíhá ještě větší zákazy všeho co je podle těchto lidí škodlivé ale už nerozlišujou co skutečně planetě škodí .Je to hon na čarodějnice a opět se tu vracejí hořící hranice kde se upalují lidi kteří se snaží tomuto bludnému kruhu uniknout .Je to pálení knížek jelikož těmto lidem připadají škodlivé a ekologové jsou novodobou inkvizicí a jejich obět je cokoliv co vytvořili lidé a že se každý rok investujou miliardy do snížení emisí na minimum už nikdo ani neřeší a smyčka se utahuje ale mikdo si ted neuvědomuje že tohle cirkusové představení ekologů zaplatí nakonec koncový zákazník.
Alex (neregistrovaný)
Myslím, že by se měli navzájem zakázat všichni jurodiví svazáci, aktivisti, poblitici a další bolševická svoloč, která chce všechny kolem sebe ovládat, zakazovat, rozkazovat, kontrolovat, trestat a jinak otravovat ostatním život...