Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Akcelerace Fiatu 124 Spider a Mazdy MX-5: Co dokáže v praxi turbo. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Jan (neregistrovaný)
Tento pán autař (asi zřejmě expert, jak si dnes každý říká) objevil Ameriku, že auta s turbem lépe pružně zrychlují... Pružné zrychlení z 80 na 120 při 4 rychlostním stupni... Zkus tam dát trojku a uvidíš sílu atmosféry. V 80 na čtyřku? To nemusím mít sporťák, ale stačí mi na to Oktáfka f naftě, abych pružně zrychlil... Nezbývá nic jiného, než tomuto pánovi doporučit koupi italského klenotu a schválně, komu to dále vydrží, pane Dittrich. A ještě lépe... Kupte si pěkně 2,0 tdi s filtrem, močovinou a podobnými dovrotami, tam Vás ty výkony naprosto uchvátí a budete si připadat na D1 jako Michael Schumacher. Na podobných stránkách před týdnem novináři píší, že při srovnání např. RS5 vs. C63 AMG, objem ničím nenahradíš... Tam se můžete podívat, co umí objem při pružném zrychlení a Audi tak nějak skoro stálo proti MB. Jde o to, na jaký stupěň zrychlujete, pane Dittrich. Tak se vy experte vozte na peníze cizích v půjčených autech a piště rozumy. Třeba to někomu něco dá, ovšem autařům opravdu ne. Děkujeme pane experte.