Tomáš (neregistrovaný)
Když jsou tak bezpečná pro posádku tak jsou nebezpečná pro ostatní účastníky silničního provozu mimo těžkou nákladní dopravu apod. Jak to vypadá když se nějaký rádoby bohatý, bezohledný podnikatel v v třítunovém monstru "potká " s rodinou která má jen na Fábii ?
jáosobně (neregistrovaný)
Jenom jestli to nebude tím, že ta Volva tolik nebourají, takže se v této statistice tolik neobjevují. A nebourají buď proto, že jejich řidiči jezdí tak aby sami nebourali, nebo se asistenční systémy auta se starají o nebourání a pomáhají k tomu i řidiči. Holt statistiky, dobrá věc když se umí číst.
Alena (neregistrovaný)
banda závistivců :-D někdo dá přednost autu, někdo baráku, někdo jezdí na dovolené, někdo má všechno, ... starejte se hlavně o sebe! Jezděte hlavně dle předpisů a sledujte provoz, ať jedete čím chcete, klidně ve felině či BMW, bezpečnost je ve vašich rukách a nohu z plynu prosím! :-)
koza (neregistrovaný)
Chybí tam alfa romeo, která už od modelu 159 patří mezi nejbezpečnější auta vůbec a to je proste realita..ne já alfu bohužel zatím nemám a nikdy jsem neměl. Je vidět že to je jen PR článek pro AAA auto aby se zbavili neprodejných střepů.
Mir. Hrdlička (neregistrovaný)
odpověď na mama... tys asi jeden z těch co sis na to auto vydělal!!!,tipuji tě na spratka nějakýho politika a nebo zazobanýho podnikavce,nezaměňovat s podnikatelem,který k němu přišel asi díky grantu z ROP,ono na každého jednou dojde i v SUV
Pinokio (neregistrovaný)
Az budou vsichni v suv prejdeme na tatru.... potom tank. Ten pocit bezpeci za to stoji.