Právě vychází časopis Auto motor a sport 7/2019

1 nový názor
Autor: Redakce
  • Červencové číslo měsíčníku Auto motor a sport je našlapané zajímavými auty a tématy                      

  • Exkluzivně jako jediní z ČR jsme se svezli se všemi novými modely od BMW Alpina!

  • Podrobně jsme otestovali zbrusu nový Mercedes–AMG A 35

  • Detailně jsme se podívali na modernizovanou Škodu Superb, a to včetně verze Scout

Tak úzká a dlouhodobá spolupráce, jaká je už více než padesát let mezi společnostmi BMW a Alpina, je v automobilovém světě výjimečná. Její nejnovější plody jsme jako jediní tuzemští zástupci vyzkoušeli na okruhu Salzburgring a v jeho okolí. Kromě modelů B5 S Touring, XD3, XD4 či B4 S Edition 99 i zbrusu novou B7. Všechny mají unikátní charakter a punc exkluzivity. Vždyť roční produkce této značky z německého Buchloe se drží pod hranicí 1500 aut!

001_titul_07_2019.indd

Červencové číslo je plné zajímavých vozů. Jak jezdí Audi R8 V10 v provedení Performance, a jak si vede ve srovnání s McLarenem  600LT? Dále jsme vyzkoušeli jsme nový Renault Clio i modernizovaný Mercedes-Benz GLC. Otestovali jsme Kiu Proceed GT, Hondu Civic Type-R v provedení s částicovým filtrem a Volkswagen T-Cross. Zajímavý pohled na nové technologické trendy poskytl jak test Hyundaie Kony Electric, tak i srovnání dvou hybridních SUV: Hondy CR-V a Toyoty RAV4. A ověřovali jsme také, zda zbrusu nová plynová verze Škody Octavie opravdu dokáže jezdit za 1 Kč/km.

audi_R8-1legendy_skoda130RS-1Podrobně se v novém vydání věnujeme minulosti i současnosti vytrvalostních závodů. Svezli jsme se s nejlepším závodním autem všech dob Porsche 917 a ohlédli za nejúspěšnějším závodním modelem bývalého Československa, Škodou 130 RS.  Ve výpravném sedmistránkovém materiálu jsme také zavzpomínali na nejúspěšnějšího pilota F1 staré éry Nikiho Laudu.

To vše a mnohem více najdete v hodně nabitém červencovém vydání Auto motor a sportu.

Tak hezké čtení!

nbgdbvyfjp (neregistrovaný)
Právě vychází časopis Auto motor a sport 7/2019 - Autobible.cz [url=http://www.g7gp4sx1lmxk1m58n0251zmjfj482333s.org/]unbgdbvyfjp[/url] nbgdbvyfjp http://www.g7gp4sx1lmxk1m58n0251zmjfj482333s.org/ anbgdbvyfjp
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?