johanes (neregistrovaný)
Jenom nepoučitelní optimisté věří nějaké elektromobilitě. Jsou dvě věci které to v zásadě nedovolí. tak za prvé - zdroje levné elektřiny zatím nejsou. A za druhé - elektroauto je opravdu příliš drahé. I u hybridů je baterie a elektromotor taková zátěž, že to co získáte rekuperací, stratíte na pohonu té nadváhy. A když si k tomu připočítáte že musíte použít pevnější zátěžové pneumatiky, které se vám více opotřebovávají, tak ta ekonomika i ekologie dostávají pěkně na frak.
NeSpi (neregistrovaný)
Zaujímavé ako o elektromobilite píšu ludia, ktorí o tom nič nevedia, maximalne si niečo prečítali. Ten kto denne elektromobil používa sa nad takymito bludmi vôbec nepozastavuje. Napríklad 100kWh akumulátor Tesly S váži 540kg a nie 700 ako tu nejaký fosílny analfabet píše. Záťažové pneumatiky sa vraj opotrebovávajú rýchlejšie, rekuperácia nevyváži zvýšenú hmotnosť elektromobilu a vyššiu spotrebu z toho plynúcu, nemáme lacné zdroje el. energie a podobné bludy. Títo ludia si žijú vo svojom vlastnom klamstve a keď sa im raz zrúti ich fosílny svet, tak sa z toho niektorí zbláznia.
Mark Libiak (neregistrovaný)
Tak Tesle peníze nedošli, vyrábí víc modelu 3 než kdy předtím a konečně začala vydělávat, tak ten pesimistický odhad pane Žák moc nevyšel. No nic, možná příště. Ale spíš zase ne...