Jirka (neregistrovaný)
Tak důležitá bude i cena. Jestli bude začínat na 450, tak jsou tady levnější auta. Například ta mazda. Skladovka pod 400. ASX také levnější. Ale bude záležet na preferencích. I když myslím, že pro většinu lidí stačí kufr těch 350. Tam by se 4 kufry a jedna kabelka měli vejít.
Radek (neregistrovaný)
I kdyby byla Škoda kodiaq a karoq sebelepší,což v porovnání s SUV od Japonců samozřejmně nejsou a nikdy nebudou,tak bych si v životě nekoupil pětidveřový auto,který neudělá zavazadlovej prostor po sklopení sedaček do roviny.A ještě jim není hanba všude psat,co se týče variability a praktičnosti,jak jsou v popředí.No jo dobře to mají podmáznutý
Honzas (neregistrovaný)
Chlapi jsou buď horňáci nebo dolňáci. A u aut se rozlišují na předňáky a zadáky. Já jsem předňák. Otevřu kapotu, natočím a mám jasno. Nepochopím zaďáky a jejich uhranutí kuframa. K čemu mi je velkej kufr když mi to ten motor neutáhne? Proto jsem si koupil Mazdu cx 3 s benzínem. A kdo to skusil tak ví proč. A stála mě určitě míň jak Karoq v základu.
Olin (neregistrovaný)
Jak tady čtu příspěvky co se týče škody tak se mi zdá že je píše samej odborník který píše​ jen samý keci zřejmě pánové jste se ani v jedný z těchto škodovek nesvezli nebo nejste při smyslech.Každý motor než jde do výroby tak je dlouhodobě zkoušen a věřte nebo nemá chybu spotřeba vs.pružnost.
VM (neregistrovaný)
Já v r. 2011 nové Mondeo 1,6 ecoboost 118 kW..po 5 letech a pravidelném značkovém servisu ( naj. 75 000) praskl blok motoru..oprava cca 160 000,-..prý se to může stát...tak jsem jim to tam za nějaký peníz rovnou nechal...jdu na.raný od Fordu a kroky mě zavedly do Škody..ani ne roční Octavia III, naj, 12 500, 1,4 TSI 110 kW..sleva 160 tis oproti pořizovačce..ale proč to píšu..lepší auto jsem neměl..!!!
Honza (neregistrovaný)
Mám 19 let starýho IV.golfa v perfektím stavu, leju do něj jen benzín a jednou za rok vyměnim olej, koroze je na něm méně než na otcovo 8 leté škodovce. I kdyby se na něm něco pos*alo tak to za pár korun spravím i doma. Dovolím si říct že ještě min.10 let bude krásně sloužit a to už to bude skoro třicet let staré auto, chci vidět toho kodiaqa za 20 let. Takže i kdybych měl zbytečný mega tak to rozhodně nedam do novýho auta a kort do tohodle páč se fakt nepovedlo, jen mě udivuje jak velký divadlo se kolem takovýho paskvilu nadělá.
owner (neregistrovaný)
Investice do auta je nejhorší ekonomická záležitost co může člověk asi udělat. Musím se smát nad některými socialistickými filmy, kde tehdejší elity (uzenáři, zelináři, pumpaři atd.) jezdili v Mercedesech, Chryslerech apod. a měli to za technický zázrak. Dnešní doba není o moc jiná, za 10 let je z auta šrot skoro na vyhození a to hlavně z morálního hlediska. Je to sic na jednu stranu hezký mít nové auto, ale na druhou je to finanční šílenost, tedy pokud nemám takový dostatek peněz, že to nemusím absolutně řešit. A to v ČR většina obyvatel nemá.
(neregistrovaný)
tak to je náš kultura hanit všechno co nemám nebo nemůžu mít ale na obranu na všem je kousk pravdy já osobně bych nejraději jezdil na koni ale to bych nesměl jezdit 100km do práce abych vydělal na všechny ty hladové krky ať už naší vládu nebo automobilku, telekomunikace, vodárny, nemocnice, Romy, takže když už nic tak aspoň podpořim české lidi a koupím Škoda i za cenu trápení které mě čeká držím palce všem kteří k životu potřebují auto pevné nervy a zkuste sem tam dojít někam pěšky a potom si budete vážit jekehokoliv auta ️a nebo to udělejte jako já a pořiďte si 2 auta pro jistotu
Imtheman (neregistrovaný)
Tak si představ, že máš 50kg psa a kočárek k tomu a pak se ti najednou ten kufr začne hodit :-D Ale samozřejmě že to musí bejt balanc i s tím, co je pod kapotou :-)