Na prodej je nezničitelný Mercedes W124. Zvládl už 2,1 milionu kilometrů a dál jezdí

1 nový názor
Autor: Redakce
  • Mercedes-Benz W124 je svou spolehlivostí pověstný 

  • Milion najetých kilometrů u něj není nic výjimečného 

  • V Holandsku prodávají exemplář, který zvládl už 2,1 milionu kilometrů 

  • Auto je údajně ve výborné kondici 

Možná jste zachytili nějaký článek o Fabii, která ujela přes milion kilometrů. Škoda tento vůz půjčuje novinářům, přičemž se na chvíli zastavil také v naší redakci. Byla to bezesporu zajímavá zkušenost, nicméně existují modely schopné ujet ještě mnohem více. Jeden takový je aktuálně v Holandsku na prodej.

Doporučujeme: Retro na neděli — Škoda „120“ je legenda. Spoustu lidí naučila řídit

Jde o Mercedese-Benz W124, který je svou nesmrtelností známý. Tento konkrétní exemplář je z roku 1986 a pod kapotou má vznětový pětiválec o objemu 2,5 l s výkonem 66 kW (90 k). Auto podle všeho sloužilo jako servisní vůz Mercedesu, přičemž za dobu své kariéry vystřídalo dva majitele a dvakrát pokořilo milion ujetých kilometrů.

Poprvé se tak stalo v roce 2000, druhý milion následoval o patnáct let později. Jenže nabízená W124 pokračovala dále, takže teď už má na svém kontě více než 2,1 milionu kilometrů. Podle fotek jde rozhodně o velmi zachovalý stroj, který navíc může být váš.

Doporučujeme: Nový Mercedes-Benz E Coupé je větší, prostornější a přivítá vás zadními světly

Inzerát najdete zde. Podle dostupných informací je po technické stránce vše v nejlepším pořádku, motor údajně běží jako hodinky a ani interiér nevypadá vybydleně. Na druhou stranu, kdyby servisní auto značky nebylo v dobrém technickém stavu, byla by to celkem ostuda.

Případní zájemci nemusí sahat příliš hluboko do kapsy. V přepočtu stojí tento zajímavý Mercedes zhruba 65 tisíc.

Trinity (neregistrovaný)
No matter if some one searches for his necessary thing, therefore he/she desires to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.|
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?