Ladislav (neregistrovaný)
Takže ti slušnější budou likvidováni a hoši s patnácti zákazy řízení budou zase vysmátí.. Před pár dny (v sobotu) příslušníci opět projevili aktivitu a zase měřili na velmi ,, nebezpečném místě". Před Prahou od Strakonic za minimálního provozu na čtyřproudovce kde končí dálnice. U školy jsem je za posledních 30 let neviděl.
ivo Śír (neregistrovaný)
je potřeba všem lidem sebrat řidičák auto a občanku!!!! Potom se mnoho lidí vrátí na stron nebo do jeskyní a pan?!!ZLÝ bude moci používat cesty pro své lidi a svúj tým k měření rychlosti v daném úseku dálnice(polňačky!!) aby se se dalo opět vybrat parkovné za stání na veřejné komunikaci(1500,00) VIP nemussí používat maják, nemá jim kdo na cestě zavazet!!!!! To potom bude jízda.Pěkný den a pohodovou jízdu pane ???.
Dan (neregistrovaný)
Ne vsichni to za A) za B) cesi melou jak jsou jizke tresty .... Omyl proti nemecku dost vysoke tady schytate 30 000 pokutu jak nic v nemecku stezi dostanete pokutu ktera je treba dvojnasobek vaseho platu ... Nikdo kdo tu mele o tom jak jsou nase pokuty mirne nevi o cem mluvi ... Jen hazi moudra ale pritom nema tuseni o realite
Realista (neregistrovaný)
Zly je tupon kazdej clovek.z mozkem.vi co se stalo.kdyz se zavedl bodovy nesmysl ... Zvedla se nehodovost protoze kazdej cumi od te doby na tachometr misto na silnici .... Protoze v 98 procentech nehod neni rozhodujici rychlost ale nevenovani se rizeni. Takze to jeho „vsudemerim„ je zhovadilost na tahani penez z lidi na bezpecnost to nebude mit vubec pozitivni vliv
Bujení Šikaně státu třikrát ZDAR! (neregistrovaný)
Že je pán Zlý, by tolik nevadilo. Ale jehjo neschopnost myšlení bolí. Co bychom ve státním sektoru za naše peníze čekali. Kdy už lidem začne vadit tento ve státním běžný princip, že se necháváme okrádat (daně), aby z nich byla placena trafika neschopnosti, která má za cíl nás šikanovat?