Heliport, myčka a showroom v jednom? Bentley nabízí luxusní garáž pro děti

22.06.2020
1 nový názor
  • Dřevěná garáž s náznakem designu showroomů Bentley je k mání v internetovém obchodě britské automobilky

  • Hračka obsahuje dva otočné stojany, výtah, heliport, myčku nebo čerpací stanici a samozřejmě výtah

  • Luxusní kousek vyjde v přepočtu na 2 500 korun, Bentley ho pošle i do Česka

Je zvykem, že automobilky chtějí potěšit i ratolesti svých zákazníků. Ve svých značkových obchodech proto nabízejí celou řadu hraček. Najdete v nich plyšové medvídky, elektrická nebo šlapací autíčka či třeba jen pexeso s modely dané automobilky. Bentley se rozhodl vsadit na klasiku a nabídl evergreen chlapeckých pokojíčků – patrovou garáž pro autíčka.

Luxusní automobilka samozřejmě nemůže prodávat obyčejnou plastovou verzi a tak je konstrukce třípatrového showroomu vyrobena z velké části ze dřeva. Plastové jsou jen sjezdové rampy nebo štít s logem značky a mřížkováním, které kopíruje design skutečných showroomů.

Galerie: Auta z Lega nejsou jen dětská hračka. Svezou i dospělého
Přečtěte si také:

Galerie: Auta z Lega nejsou jen dětská hračka. Svezou i dospělého

Také výbava garáže je vpravdě luxusní. Samozřejmostí je výtah, nahoře ale navíc najdete i heliport pro movitější klientelu. K dispozici je také stojan pro dotankování paliva a vysokotlaká myčka. Vpředu najdete dva otočné podstavce na vystavení těch nejluxusnějších autíček.

Jasně, do Vánoc je daleko, ale hračku je možné objednat už nyní. Nejde právě o levnou záležitost, stojí 85 liber, tedy v přepočtu něco málo přes 2 500 korun, plus další čtyři libry (118 Kč) za poštovné do Česka. Na druhou stranu je to možná jedna z nejlevnějších věcí, které si od Bentley můžete pořídit.

Jako mám svoji garáž rád a myslím si, že je docela vystajlovaná. Letos jsem tam dával třeba i světelné řetězy. Ale v tomhle jsem teda fakt velký žabař a mám ještě co dohánět. Ale tak, pokud má někdo na RR, tak má určitě i na heliport. Beztak má ten člověk řidiče a pilota a tu garáž má jenom na flex.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?