Václav (neregistrovaný)
Dřevěná stavba je umístěna na dvounápravovém přívěsu. Pro tahání postačí běžný osobní vůz, který zlvádne 3,5 tuny ... :-) tenhle vtip je fakt výbornej... nazval bych to až zavádějící vtípek. Kolik stojí napsat takovouhle vtipnou větu? :-D Že Vám není studno urážet těch pár aut co snesou 3,5t a to nemluvíme o nutnosti E skupiny v ridicskem oprávnění:-D. Mlčení stojí kolik?
Уведомляем,на ваш адрес отправили бесплатный билет. Перейдите по ссылке => https://forms.yandex.ru/cloud/62b713466855cca634ae6e2c/?hs=5983ecaffc6ea222f4fdf2f8bdc080e2& (neregistrovaný)
kr5b0y
Доброго дня,для Вас отправили билет на лото. Получите по ссылке далее => https://forms.yandex.ru/cloud/62eb57d564ec315321db0d93/?hs=5983ecaffc6ea222f4fdf2f8bdc080e2& (neregistrovaný)
w11nl3
KempingPit (neregistrovaný)
Nám teda zatím vždycky stačil klasický stan a nějakýá ta výbavička na kempování. Tohle, co popisujete, to už není kempování ale pojízdný hotel. A to si klidně můžu rovnou zaplatit nějakou chalupu a být tam a jezdit po okolí osobákem. Nebo si fakt myslíte, že to někdo koupí? Já teda ne.
Jan Sova (neregistrovaný)
No nějakou chajdu na kuřích nožkách bych i potřeboval (pozemek by byl). Ale zase to nepotřebuji nikam tahat na přívěsu (tedy pouze jednou přivézt). Zbytečně se pak platí cena přívěsu, který není potřeba a pokud chce někdo karavanový přívěs, tak si ho pořídí. Tohle je na běžné cesty nepoužitelné (foukne z boku a konec).
KempingPit (neregistrovaný)
Jako na jednu stranu proč ne. Mi se tyhle designovky a různé věcičky docela líbí. Ale nic se nesmí přehánět, že ano. Ale je fajn, když si můžete v karavanu pověsit třeba závěsná svítidla a udělat si to tam skutečně pěkné. ;-) Prostě takovou tu příjemnou atmosféru. I proto mám rád kempování v karavanu. Je to komfort jako třeba v hotelu, ale přitom jste v kempu za levnější peníze. ;-)