Johny (neregistrovaný)
Ke konci března neseženete benzín pod 45/L a u většiny "značkových" bude za 50/L. Pokud časem dosáhne k 70/L a hlavě pokud poklesnou zásoby ropy, nastoupí omezení množství k natankování, případně i stopka pro běžné občany a podnikatele, palivo bude jen pro vozidla IZS, státních orgánů a organizací, zajišťujících chod státu.
Johny (neregistrovaný)
Ještě že mám v lednu nový vůz již z fabriky i na LPG. A to si všichni kolem mě ťukali na hlavu, když si kupuji nové auto, proč má i LPG, že tolik zas nenajezdím, aby se mi to vyplatilo. Teď u Tank-Ono beru za 15,50 a posměváčkové se mohou vzteky přeskočit :-D :-D
Johny (neregistrovaný)
Rozhodně nesklapne, plyn bude vždy, i když třeba dražší, ale i kdyby stál 18,20 nebo klidně i 25, pořád bude o půlku levnější a pohoda. Pokud by se teoreticky dostal až na 30, což je značně nepravděpodobné, stále by to bylo minimálně o čtvrtinu méně, než za benzín. Jak jsem si spočítal i s mým relativně nízkým nájezdem cca 1000 km měsíčně, příplatek za vůz s LPG se mi teď zaplatí ne v řádech několika let, ale měsíců !!! A to se, Bobe, k...va vyplatí... :-D :-P :-D
Corey (neregistrovaný)
Vyplatí se kulové. NÁJEZD mám stejný +- 1000km měsíčně. Nafta 1,6tdi a Chip. Naftu jsem koupil v únoru, 250L, do kanystrů a plnou nádrž, cena 33,5 Kč. Spotřeba 4,8L a palubní kecal říká 4,4L. Mám Como Rail a nafta stále ok.. S tím svým LPG jezdíš sice za 17,5 ale jestli to je dáčka, tak na cestě nepoužitelné, nejede ti to a žere to 9L a pokud to je něco ostřejšího, tak to žere jak ptokople. Mám km za 1,6 a drahou naftu jsem ještě letos nekoupil.
Maro (neregistrovaný)
Verva 100 na Benzině stojí dnes 46,50-47,70Kč, a 95 za 43,90Kč za týden zdražela min. o 5Kč dle umístěné benzinky, myslím, že pokud bude ropa za 115-120 d tako týdne to bude tak 50-55,-Kč/l :) Ještě že v Polsku jsem tankoval na Orlenu v úterý za 34,50Kč/l (6,26Zl/l), ale i tam zdražuje stejně jako u nás a nabrat můžete pro osobní auto max. 50l jak je uvedeno přímo na stojanu jen větší auta dodávky mohou více, problém ale je, že přijedete do Polska a benzín 98 měli jen na dvou pumpách jinak byl v Cieszyně vyprodaný, jinde zase byla na samoobslužné stanici u Kaufu vyprodaná nafta. Takže všude chaos.
Pavel T. (neregistrovaný)
Málo jezdím, ale své auto mám rád, takže už delší tankuji prémiový benzín. Minulý týden, kdy jsem prozřetelně bral plnou nádrž, stál lehce přes 42 korun za litr. O týden později je tato částka u obyčejného Naturalu 95, u 100 oktanového je 46,50. Jestli to takhle půjde dál, tak za pár tdýnů budu rád, když litr bude stát baťovských 49,90. Pomyslím-li na příbuzné v USA, kteří nadávají na drahotu - v přepočtu z galonů a dolarů na litry a koruny tam benzín stojí "šílených" 20 Kč za litr (před časem to bylo sotva 15 Kč) - musím se smát. Hořce smát. Stejně jako nad tímto článkem ...
jezdec_silnicni (neregistrovaný)
zcestny clanek, kazdej stihl zdrazit behem dneska. A po propocitani kolik by clovek musel kam jet a kolik by usetril, pokud vubec neco vetsina dojde k zaveru, ze lokalni pumpy jsou na tom + - stejne. Pekne svinstvo ale dela Benzina, ti to tak napalují, tam bude 50kč možná už v pondělí a nemyslím tím Premiova paliva Verva... To snad i jinak drahej MOL je levnejsi tedkomc. Libi se me takove ty kecy lidi, co vydelavaji pomalu 30 šlupek že projedou celé 2 tisíce měsíčně !! ty blaho... No a co si budem nalhavat, LPG čkáři jsou těžce na koni...
Vaclav Marianek (neregistrovaný)
Velice se mi libi jak odbornici varuji ze do tydne budou ceny na 50,-Kc a muze za to konflikt na Ukrajine, ktery trva 8 dni. Rafinerie maji prece zasobu na mnohonasobne delsi obdobi a musela se nakoupit jeste za priznivejsi ceny, proc site cerpacich stanic zneuzivaji lidskeho utrpeni a potrebuji na tom profitovat na ukor obcanu? Proc stat nezastropuje urcitou cenu, jako to udelalo Polsko? Pripada mi ze CR opet potrebuje zase jen vydelat na utrpeni druhych a oduvodni to valecnym konfliktem a ne svoji hamiznosti. Kam speje cely svet a politici, kterym udajne jde hlavne o lidi, hahahaha. Poslance s prijmem 70.000 urcite tak trapi cena nafty 50,-kc, kdyz kevsemu jezdi vladnim autem
Libuše (neregistrovaný)
Je to ostuda všech lidí,kteří za každé situace hned zdražují. V tv večer řeknou, že se bude možná zdražovat a ráno je zdraženo. A ten člověk,který ty čerpací stanice ani neviděl píše jenom bludy,asi za dost dobrý peníze. Nevím proč z nás dělají všichni blbce. To už tady není nikdo slušný? Y
Libuše (neregistrovaný)
Je to ostuda všech lidí,kteří za každé situace hned zdražují. V tv večer řeknou, že se bude možná zdražovat a ráno je zdraženo. A ten člověk,který ty čerpací stanice ani neviděl píše jenom bludy,asi za dost dobrý peníze. Nevím proč z nás dělají všichni blbce. To už tady není nikdo slušný?
Jiří (neregistrovaný)
Žádná z uvedených benzinek neodpovídá skutečnosti. Ceny jsou cca o 10 Kč/l vyšší! Stačí se podívat na jakoukoliv benzinku na mapách s aktuální uvedenou cenou. Napsaný článek je lživý a zajímalo by mě vysvětlení autora.
Pohodar (neregistrovaný)
No a co já jsem spokoji pijí kouřím 40 cigaret denně i vice sazim sportku 3000 měsíčně a cena benzínu a nafty mě dělají radost i teď se mě to zda levný pohodový až bude stát 100 Kč za litr budu budu trochu nasrany ale jen trochu . Hlavně se stoho neposrat
Lucie (neregistrovaný)
Já nekouřím, nepiju alkohol, sportku také nevsazim je to podvod! Kupuji málo jídla a to toho nejlevnějšího, jsem na mateřské dovolené kojim mám 170 cm a 49 kg. Šetřím na čem se dá. Tak tu nepiš hovna, když nevíš nic soudis tu pouhou skupinu lidí.
Lucie (neregistrovaný)
Jo a i to pivo si můžeš uvařit doma se divím že ho kupuješ a odsuzujes lidi kteří pijí jiný alkohol třeba bys nemusel pít ani to pivo za 8,90 když šetříš. Ja ho treba nekupuji! Ne každý má za pána alkohol a v jeho opojení píše tyto komentáře.
Lucie (neregistrovaný)
Jo a mimochodem můj syn dojíždí do vedlejšího města do školy a zdraží od dubna i cestovné minimálně o 12 korun. Takže i tam se bude doplácet. Chápu však i rodiče kteří děti do škol vozí není doba jako dřív je plná zlých lidí jako seš ty tak aby se je pak nebáli pustit samotné.
Honza (neregistrovaný)
V Plzni a benzín za 36,9. To se proberte! Před 14. dny jsem přímo v Plzni u Benzíny platil 39,9 Kč.. Nyní stojí kolem 42,- Kč.. To v normálních pumpách MOL, OMV, Benzina, Shell, Pap oil apod.. Za 38,- Kč. možná tak v ONO. To je připravte, že pojedete do týdne do servisu, jejich palivo není kvalitní. Riskujete motor. Po jejich natankování mně cukalo auto a nechtělo hned chytit. To mám fugl nový startér a svíčky, startovací kabely.
Lucie (neregistrovaný)
Hezký den, mbenzinu nemůžete věřit. Není to tak, nikde ve Zlínském kraji včera nebyli tyhle částky.Nejlevnejsi známá mi přijde Tank Ono a tam v 11h včera za 38.90 nafta, a v 16h 39.90kc/l nafta.Jinak Tank Ono to má krásně napsané i na internetu ty momentální ceny.
Lucie (neregistrovaný)
Já nekouřím, nepiju alkohol, sportku také nevsazim je to podvod! Kupuji málo jídla a to toho nejlevnějšího, jsem na mateřské dovolené kojim mám 170 cm a 49 kg. Šetřím na čem se dá. Tak tu nepiš hovna, když nevíš nic soudis tu pár jedinců. Bez si raději zakouřit, koupit vodku vsad si a pak si natankuj plnou chytroline.
Martin (neregistrovaný)
Lidi asi by nebylo od věci jít do ulic!!současné vládní vedení nás vymačká jak citrón a budeme mít po ptákách,současný ukrajinský problém nás bude stát takovej balík až hrůza! Nejsem proti pomoci druhým, ale jen a pouze co si můžeme dovolit! Jsem zvědavý kdo pomůže nám až budeme na kolenou!?! Za mě ceny pohonných hmot jsou kruté a pro nás drobné živnostníky zásadně likvidační!
Majka (neregistrovaný)
No tak jste se nám pochlubil, že jste byl "něco víc". Tak snad máte dobrý pocit a hezký den... Já rok 1984 odborná asistentka na střední škole 1450 Kč za měsíc... Odešla jsem za lepším a 1750 Kč jako technický pracovník u stavební firmy...
František (neregistrovaný)
S cenou poh.hmot nemám žádný problém.Podle mého průzkumu je vozidlo v minimálně padesáti procentech obsazeno pouze řidičem,20% sdílí 2 osoby.Zvykli jsme si na pohodlí,a za to se,bohužel,musí platit.Jako starší člověk pamatuji zvyk,kdy se na silnici zdravili řidiči stejného typu vozidla.A i cesta k moři do Bulharska se Škodou 110 byla nesmírná romantika.Rada geronta tedy zní.Naučte se opět chodit pěšky,uděláte tím dobře svému zdraví a ušetříte peněženku a životní prostředí.Má to pouze jeden háček.Bolí to!
Petr (neregistrovaný)
Vy už asi vlivem věku jezdit nemůžete když pamatujete cestu škodou 110 do bulharska. Proto chodíte pěšky a bolí to. Proč bychom měly chodit pěšky když nemusíme? Když jsme doposud nemusely. To máme chodit 30km do práce pěšky? Až budu v důchodu...tedy jestli se toho dožiji,tak budu asi taky takhle uvažovat. Jinak ale nic ve zlém.
Petr (neregistrovaný)
Hlavně že se volila Fialováá vláda,která nedokázala zatím vůbec nic. Akorát zdražovat. Už dávno měl být zastropované energie a pohonné hmoty jako v okolních zemích. Oni vůbec není co mají dělat. Hlavně že chtěti sesadit Babiše. Do roka a do dne bude vláda nová. Už aby to bylo.
rosi (neregistrovaný)
Ahoj,PODLE ODBORNÍKŮ je palivo co se prodává za ceny na stojanech, většinou koupeno za ceny leden 2022.Další změny cen platí pro obchod s ropou až od května 2022.To všechno co se dějě je jenom obchodní snaha vydělat co nejvíce.My jsme jenom tupouni a rafani co z nás dělají obchodníci s vládou.
Jan (neregistrovaný)
Hovn. . Stát má z jednoho litru benzínu 19,80 Kč To jest kdyby se lehce uskromnili a ne hantali jako po cigaretách a alkoholu z kterých tento stále žije a veškerá ekonomika myslím si že by tu svou daň měli snížit ne na Ukrajině ale ty kreténi v Praze
pumpař (neregistrovaný)
Přátelé, od 24.2.2022 se zdražil nákup Naturalu o 0,60Kč/l a Nafta o 0,80kč/l. Díky vaší panice si ale můžeme dovolit mít marži i třeba 10 korun na litru. Teď máme prostě díky vám skvělé dny. A že vás to vyždíme? No a? Koho to zajímá? Vláda sníží spotřební daň, nebo udělá změny na DPH, ale my budeme mít pořád tak skvělou marži jako nyní. Díky že nám přispíváte na dovolenou :-)
Petkey (neregistrovaný)
Euro plus v Kyjích je snad už měsíc zavřená.... Minimálně je otevřená, vždy když jedeme za mamkou do Prahy, tak je zavřená. Taky možná důvod proč ji oslovili skrz natáčení seriálu Duch že :D no alespoň na něco se ta benzínka hodí že
Petr (neregistrovaný)
Ano, pravda. A protože i cizí majitelé čerpacích stanic tohle vědí, o to spíše, že Fialovo vláda toto podpořila, budou v té zlodějině pokračovat. A bez výčitek to budou svádět na Ruskou invazi...bez ohledu na tu skutečnost, že z Ruska sem teče tolik ropy, jako nikdy předtím !!
Daniela (neregistrovaný)
Mbenzin je Naprosto mimo. Mam podezreni ze cenu Si meni majitele pumpy, aby tam dotahli ridice a doufaji, ze nekteri tam i natankuji. Tahnout se dnes do frydlantu n O. Do avanz pro slibovanou naftu 47 a ejhle! Cena je 57,20! Kdyz je nekde akcni cena na mbenzin, a dojedu tam, je to obvykle o 10kc vice. Autora takoveho clanku povesit za kulky so pruvanu
Petr (neregistrovaný)
Trochu si upravte své "jméno" na Fiala je... , protože jeho vláda tu zlodějinu v podstatě podporuje, tím, že to neřeší. A Rusko s těmi cenami nemá nic společného. Z Ruska sem teče ropa na maximum, OPEC zvyšuje těžbu a ...a...ono pořád hovno. Jakési "vládní" nařízení, že každá čerpací stanice má smskou každé ráno oznámit, za kolik bude ten den prodávat, je doslovným dělání blbce z tohoto národa. Konečně, on si ten národ český o tohle sám říká...
Vládce Vladinský (neregistrovaný)
Už tak jsou ty cesty s těch Vašich aut rozmrdane že se nedá jít se psem nebo starou na procházku houby a tak,co ozonová vrsta tam je díra po Vás věci než celé Rusko....vlakem, besem,kolo, koloběžky,kolečkové brusle , pěšky, život Vás naučí a koho ještě nenaučil má se na co tesit
Josef Mašek (neregistrovaný)
RUSKO 14Kč za litr BĚLORUSKO 17Kč za litr Průměrné ceny za 1 litr pohonných hmot v Evropě pro 14. března 2022 Země Benzin 95 Nafta LPG Belgie € 1,95 € 2,14 € 1,01 Bělorusko € 0,60(Br 2,15) € 0,60(Br 2,15) € 0,35(Br 1,24) Bosna a Hercegovina € 1,56(KM 3,06) € 1,58(KM 3,09) € 0,81(KM 1,59) Bulharsko € 1,44(лв. 2,83) € 1,47(лв. 2,87) € 0,78(лв. 1,53) Česká republika € 1,85(Kč 45,90) € 1,98(Kč 49,00) € 0,89(Kč 22,10) Dánsko € 2,07(kr. 15,40) € 1,91(kr. 14,20) - Estonsko € 1,93 € 1,96 € 0,87 Finsko € 2,23 € 2,33 - Francie € 2,08 € 2,14 € 0,94 Chorvatsko € 1,63(kn 12,30) € 1,73(kn 13,10) € 0,94(kn 7,10) Irsko € 1,88 € 1,94 - Island € 2,07(kr 295) € 2,06(kr 293) - Itálie € 2,18 € 2,15 € 0,87 Kosovo € 1,41 € 1,51 - Kypr € 1,41 € 1,55 - Litva € 1,77 € 1,87 € 0,74 Lotyšsko € 1,88 € 1,82 € 0,80 Lucembursko € 1,73 € 1,70 € 1,05 Maďarsko € 1,28(Ft 481) € 1,33(Ft 498) € 0,91(Ft 340) Malta € 1,34 € 1,21 - Moldavsko € 1,21(lei 24,70) € 1,05(lei 21,30) € 0,65(lei 13,20) Německo € 2,26 € 2,31 € 1,00 Nizozemsko € 2,34 € 2,22 € 1,10 Norsko € 2,17(kr 21,00) € 2,13(kr 20,60) - Polsko € 1,46(zł 6,89) € 1,65(zł 7,77) € 0,80(zł 3,76) Portugalsko € 2,03 € 1,98 € 0,92 Rakousko € 1,99 € 2,02 - Rumunsko € 1,61(lei 7,97) € 1,63(lei 8,08) € 0,78(lei 3,87) Rusko € 0,43(₽ 52,10) € 0,45(₽ 53,70) € 0,26(₽ 30,90) Řecko € 2,11 € 2,00 - Severní Makedonie € 1,40(den 86,20) € 1,21(den 74,70) € 0,48(den 29,40) Slovensko € 1,64 € 1,55 € 0,79 Slovinsko € 1,50 € 1,54 € 0,91 Spojené království € 1,90(£ 1,59) € 2,01(£ 1,69) - Srbsko € 1,45(din 171) € 1,52(din 179) € 0,79(din 93,50) Španělsko € 1,84 € 1,82 € 0,92 Švédsko € 2,03(kr 21,20) € 2,35(kr 24,50) - Švýcarsko € 2,06(CHF 2,13) € 2,18(CHF 2,25) - Turecko € 1,25(₺ 20,50) € 1,26(₺ 20,60) - Ukrajina € 1,43(₴ 46,50) € 1,43(₴ 46,50) € 0,76(₴ 24,70) zdroj dat: ec.europa.eu a stránky benzinových pump
Josef Mašek (neregistrovaný)
Průměrné ceny za 1 litr pohonných hmot v Evropě pro 14. března 2022 Země Benzin 95 Nafta LPG Belgie € 1,95 € 2,14 € 1,01 Bělorusko € 0,60(Br 2,15) € 0,60(Br 2,15) € 0,35(Br 1,24) Bosna a Hercegovina € 1,56(KM 3,06) € 1,58(KM 3,09) € 0,81(KM 1,59) Bulharsko € 1,44(лв. 2,83) € 1,47(лв. 2,87) € 0,78(лв. 1,53) Česká republika € 1,85(Kč 45,90) € 1,98(Kč 49,00) € 0,89(Kč 22,10) Dánsko € 2,07(kr. 15,40) € 1,91(kr. 14,20) - Estonsko € 1,93 € 1,96 € 0,87 Finsko € 2,23 € 2,33 - Francie € 2,08 € 2,14 € 0,94 Chorvatsko € 1,63(kn 12,30) € 1,73(kn 13,10) € 0,94(kn 7,10) Irsko € 1,88 € 1,94 - Island € 2,07(kr 295) € 2,06(kr 293) - Itálie € 2,18 € 2,15 € 0,87 Kosovo € 1,41 € 1,51 - Kypr € 1,41 € 1,55 - Litva € 1,77 € 1,87 € 0,74 Lotyšsko € 1,88 € 1,82 € 0,80 Lucembursko € 1,73 € 1,70 € 1,05 Maďarsko € 1,28(Ft 481) € 1,33(Ft 498) € 0,91(Ft 340) Malta € 1,34 € 1,21 - Moldavsko € 1,21(lei 24,70) € 1,05(lei 21,30) € 0,65(lei 13,20) Německo € 2,26 € 2,31 € 1,00 Nizozemsko € 2,34 € 2,22 € 1,10 Norsko € 2,17(kr 21,00) € 2,13(kr 20,60) - Polsko € 1,46(zł 6,89) € 1,65(zł 7,77) € 0,80(zł 3,76) Portugalsko € 2,03 € 1,98 € 0,92 Rakousko € 1,99 € 2,02 - Rumunsko € 1,61(lei 7,97) € 1,63(lei 8,08) € 0,78(lei 3,87) Rusko € 0,43(₽ 52,10) € 0,45(₽ 53,70) € 0,26(₽ 30,90) Řecko € 2,11 € 2,00 - Severní Makedonie € 1,40(den 86,20) € 1,21(den 74,70) € 0,48(den 29,40) Slovensko € 1,64 € 1,55 € 0,79 Slovinsko € 1,50 € 1,54 € 0,91 Spojené království € 1,90(£ 1,59) € 2,01(£ 1,69) - Srbsko € 1,45(din 171) € 1,52(din 179) € 0,79(din 93,50) Španělsko € 1,84 € 1,82 € 0,92 Švédsko € 2,03(kr 21,20) € 2,35(kr 24,50) - Švýcarsko € 2,06(CHF 2,13) € 2,18(CHF 2,25) - Turecko € 1,25(₺ 20,50) € 1,26(₺ 20,60) - Ukrajina € 1,43(₴ 46,50) € 1,43(₴ 46,50) € 0,76(₴ 24,70) zdroj dat: ec.europa.eu a stránky benzinových pump