Jakub (neregistrovaný)
Poměrně zajímavý článek, nicméně si prosím opravte chybu : Při zachování stávajícího trendu by se měla v roce 2030 dostat na 138 kW (287 koní), 5,5 s a 265 km/h. 138kW v žádném případě není 287 koní, to 211kW je tomu podstatně blíže ;-)
Viktor (neregistrovaný)
V roce 2030 bude mít Oktávka 5 tun/ 12-turbový dvaapůlválec 0,6 litru / polovinu motorového prostoru a prostor pro spolujezdce zabere soustava několika filtrů pevných částic /31 airbagů, z toho 3 v kufru, kdyby se tam vezl třeba pes / žádné místo pro kolena, neboť na středové konzoli bude displej s úhlopříčkou 206 cm / elektronického hlídače elektronických hlídačů elektronických hlídačů asistentů jízdních pruhů, spánku, tepu, obou ruk na volantu v poloze tři čtvrtě na tři, prdnutí,.. / bezpečnostní automatické samovolné zastavení a zajištění vozidla za každou mou myšlenku že vezmu do ruky za jízdy mobil / tester dechu na alkohol při každém startu / povinný integrovaný pětihvězdičkový apartmán v prostoru zadních sedadel pro jednoho uprchlíka na každou osobu původní národnosti.
Miloš (neregistrovaný)
Věřím, že v roce 2030 už lidé dostanou rozum a pochopí co je tohle tupé auto zač. Za obrovské peníze dostane člověk akorát tak nasrat. Nechtěl bych táhnout s davem jako ovce a kupovat předražené chudé auto.
Henriette (neregistrovaný)
Wow, this post is pleasant, my younger sister is analyzing these kinds of things, so I am going to inform her.|