Právě vychází časopis Motocykl 12/2017

13.12.2017
přidejte názor
Autor: Redakce
  • Představení: novinky 2018 z veletrhu EICMA v Miláně
  • Srovnávací test: velké cruisery Harley-Davidson, Indian a Moto Guzzi
  • Redakční testy: Aprilia Shiver 900, BMW R NineT Urban G/S, Ducati Supersport S
  • Sport: Sezona na ploché dráze
  • Cestopis: Maroko selfie tour
  • Rozhovor: Jak se šijí kombinézy pro jezdce MotoGP
  • Příloha Extra vánoce: tipy na dárky pro celou rodinu

Výkřik „Madonna mia!“ podle výkladového slovníku vyjadřuje překvapení nebo silné emoce. A právě takové pocity jsme zažívali při některých světových premiérách novinek 2018 na milánském veletrhu EICMA, ze kterého jsme do prosincového čísla časopisu Motocykl přivezli tuny obrázků a informací. Na rozšířeném stostránkovém formátu vás kromě nich čeká ještě spousta dalšího zajímavého čtení, takže se o vánočních prázdninách rozhodně nudit nebudete!

_MC_12_001_TITULKA

Podrobnému přehledu těch nejdůležitějších novinek pro příští rok patří více než čtvrtina časopisu, tedy rovných šestadvacet stran. A co vás čeká na těch dalších? Ve velkém srovnávacím testu jsme tentokrát poměřili majestáty tří velkých cruiserů. Harley-Davidson Road King, Indian Springfield i Moto Guzzi California Touring jsou etalony cestování ve velkém stylu, ale každý na to jde trochu jinak. A tím přehlídka luxusu na dvou kolech ještě nekončí. Honda hluboce omladila svou vlajkovou loď a vy si nový Goldwing 2018 můžete zblízka prohlédnout pod redakční lupou.

ST_Cruisery

Na právě končící sezonu vzpomínáme v redakčních testech tří letošních novinek. Po českých silnicích jsme prohnali Aprilii Shiver 900 alias Selku z Noale, která se předvedla jako velmi schopná náhradnice za vysloužilý model. Univerzál v kabátě z osmdesátých let, BMW R NineT Urban, dostal za ukázkový přístup k brodění řeky pracovní název Bílá ponorka a Ducati Supersport S si za projevy přítulnosti střídané s náznaky agresivity vysloužila přezdívku Kočka domácí. Ve speciální příloze pak přinášíme sadu zaručených tipů na vánoční dárky pro celou bikerskou rodinu.

Aprilia Shiver Ducati Supersport
obsah

 

Jaké to je starat se o kůži nejrychlejších světových jezdců a ručit za jejich bezpečí? O tom jsme si povídali s Jeremym Appletonem, manažerem italského výrobce kombinéz Alpinestars. Parta chlapíků bojujících s krizí středního věku přivezla z putování po Maroku hromadu zážitků, pěkných obrázků a užitečných rad pro své případné následovníky. Oko milovníka superbiků osmdesátých let pak potěší Suzuki Hayabusa převlečená šikovnýma rukama švýcarského mechanika do kapot GSX-R1100 z roku 1989. To vše a mnoho dalšího nabízí nový MOTOCYKL. Věříme, že vás během svátků informuje a pobaví zároveň!

 

Alpinestars Hayabusa

Extra_Vanoce titule

MOTOCYKL 12/2017 vychází ve čtvrtek 14. prosince.

 

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?